Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Recensies

Irene

In augustus (2021) was ik bij Janette voor een opstelling. Ik koos voor een bepaald thema in mijn leven dat meer helderheid kon gebruiken. Met het plaatsen van dieren (ik kon ook andere figuurtjes kiezen) die de personen representeerden die verband hielden met mijn thema, kreeg ik onder de rustige en deskundige begeleiding van Janette steeds meer duidelijkheid. Het is bijzonder dat de dierenfiguren qua gevoel en energie zo goed de rol aannamen van de personen die bij mijn thema betrokken waren. Door het plaatsen, verschuiven, rangschikken en eraf te halen werd steeds meer duidelijk. Janette is ook intuïtief begaafd en reikt hier en daar nuttige inzichten aan. Heel apart om te ervaren hoe bepaalde mensen zijn weerslag hadden op mijn leven. En hoe ik te strakke banden met hen losser kon maken.

06/10/2021

Suzanne

Alles wat je schrijft (in de blog) is zo herkenbaar! Een paar weken mocht ik een opstelling bij je doen. Er gebeurde direct al heel erg veel en als ik er nu op terug kijk, besef ik pas dat het proces nog steeds doorgaat. Er is iets in gang gezet dat me terug in mijn kracht heeft gezet, waardoor er van alles om me heen in beweging komt. Toch ervaar ik een rust als nooit tevoren. Ik kan het niet goed uitleggen of verklaren. Een soort allesomvattende berusting. Ik leef veel meer in het moment en haal daar het maximale uit. Ik vind het zo bijzonder wat deze 1,5 uur teweeg gebracht heeft. Ik kan het iedereen aanraden!

11/11/2020

Gaby

Dank je wel lieve Janette voor de mooie opstelling: Mijn onvervulde kinderwens met wie spreek ik daar nu over, ben toch al veel te oud dat mag ik toch niet meer voelen. Al deze gedachten en zo moeilijk om te delen met de mensen om je heen.. en hoe kan het nu dat het mij niet is gelukt een partner te vinden waarmee ik het aandurf?.. Ik heb een heel mooi inzicht mogen ontvangen van jou dat beide oma's een onveilige situatie hebben gehad rondom de zwangerschap wat tekenend kan zijn voor het gevoel van onveiligheid in mijzelf. Dit is een thema waar ik al heel lang mee worstel en het is heel fijn om te beseffen dat dit niet alleen van mij is. Wellicht is dit ook de blokkade die ik tot nog toe niet opgelost weet te krijgen. Ben heel dankbaar voor dit inzicht en de mooie opstelling! liefs Gaby

06/11/2020