Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Tarieven coaching en familieopstellingen

Voor een vrijblijvend informatie- of kennismakingsgesprek bij Groei & Inzicht worden geen kosten in rekening gebracht.

Tarief voor coaching

Hier kun je terecht voor meer informatie over de tarieven van de (individuele) coachingssessies voor:

  • kinderen en/of jongeren (tot 23)
  • volwassenen (vanaf 23)
  • begeleiding aan gezinnen
  • familieopstellingen

Weet je nog niet helemaal wat je wilt of nodig hebt, neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Tarief voor familieopstellingen

Familieopstellingen worden vanuit Groei & Inzicht zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Voor individuele opstellingen gelden de eerder genoemde tarieven voor coaching. Deze tarieven gelden ook voor online familieopstellingen of online coaching. 

Het tarief voor opstellingen met groepen staat vermeld per bijeenkomst op de kalender van Groei & Inzicht.  Het tarief voor groepen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst, de locatie en of je meedoet als representant of vraaginbrenger.

Tarief luisterkindafstemming

Een luisterkindafstemming kost € 75,-. Dit bedrag dient voorafgaand aan de afstemming overgemaakt te worden (je ontvangt na aanmelding een betaalverzoek of factuur).

Zodra alle gegevens voor de afstemming binnen zijn en het bedrag is overgemaakt, ontvang je binnen 14 dagen een afstemming in je mailbox (tenzij vooraf anders is afgesproken). 

Tarief voor bikkeltrainingen

Het tarief van de bikkeltrainingen hangt af van een aantal factoren (o.a. aantal deelnemers, mate van individuele aandacht, locatie). Heb je interesse in de training, vraag dan gerust naar de tarieven.

Heb je weinig of geen financiële middelen om de training te kunnen volgen en ben je toch geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op. Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.

Vergoeding coachingssessies

Op dit moment is het niet mogelijk om sessies van Groei & Inzicht vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar/ gemeente. 
Voor vragen over vergoeding met behulp van een PGB kun je contact opnemen met jouw zorgloket (Wmo/ Jeugdwet). Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.

Sommige werkgevers vergoeden persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Overleg met jouw werkgever of een coachingssessie vanuit je werk vergoed kan worden. 

Contact

Meer weten? Of wil je een persoonlijke of zakelijke offerte voor bijvoorbeeld een team- of themadag? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.