Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Tarieven coaching en familieopstellingen

Voor een vrijblijvend informatie- of kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

De genoemde tarieven op deze pagina zijn voor particulieren inclusief Btw. Voor zakelijke klanten zijn de genoemde tarieven exclusief Btw.

Tarief voor coaching

Hier kun je terecht voor meer informatie over de tarieven van de (individuele) coachingssessies voor:

  • kinderen en/of jongeren (tot 23)
  • volwassenen (vanaf 23)
  • begeleiding aan gezinnen
  • familieopstellingen

Weet je nog niet helemaal wat je wilt of nodig hebt, neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Tarief voor familieopstellingen

Familieopstellingen worden vanuit Groei & Inzicht zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Voor individuele opstellingen gelden de eerder genoemde tarieven voor coaching. Deze tarieven gelden ook voor online familieopstellingen of online coaching. 

Het tarief voor opstellingen met groepen staat vermeld per bijeenkomst op de kalender van Groei & Inzicht.  Het tarief voor groepen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst, de locatie en of je meedoet als representant of vraaginbrenger.

Tarief voor bikkeltrainingen

Het tarief van de bikkeltrainingen hangt af van een aantal factoren (o.a. aantal deelnemers, mate van individuele aandacht, locatie). Heb je interesse in de training, vraag dan gerust naar de tarieven.

Heb je weinig of geen financiĆ«le middelen om de training te kunnen volgen en ben je toch geĆÆnteresseerd? Neem dan gerust contact op. Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.

Vergoeding coachingssessies

Op dit moment is het niet mogelijk om sessies van Groei & Inzicht vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar/ gemeente. 
Voor vragen over vergoeding met behulp van een PGB kun je contact opnemen met jouw zorgloket (Wmo/ Jeugdwet). Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.

Contact

Meer weten? Of wil je een persoonlijke of zakelijke offerte voor bijvoorbeeld een team- of themadag? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.